Blog

Alba-Box K- L-alom érkezése 2021. Március

K-alom: HJCH Alba-Box Báró & Örhalmi Nubira

L-alom: HJCH Uragano della Rocca Costanza & Alba-Box Harmat

Alba-Box J-alom
2020.10.05.

Hello nagy világ!

Megjöttünk! Gazdáinknak izgalmas estét, éjszakát okozva de annál nagyobb cukisággal! 5-en vagyunk mind fiúk, valami J-betűs vagány nevünk lesz. Hálás köszönet Dr. Berkényi Tamás állatorvosnak aki világra segített minket és egész éjjel vigyázott a maminkra, hogy ma már újra együtt lehessünk.

Puszi pacsi mindenkinek

A Kutyás Bázis Sportegyesület és az Alba-box kennellel együttműködve immáron 9. alkalommal rendezzük meg a nyárzáró kutyás rendezvényt, amivel lehetőséget kívánunk teremteni a Alba-Boxos gazdák, illetve a Sportegyesület tagjai számára.

Alba-Boxos kutyák kutyaiskolába

A Kutyás Bázis Sportegyesület Kutyaiskolája lehetőséget biztosít, kennelünkből származó kutyák számára, helyben lehetőséget nyernek kapcsolatuk megalapozásához. Célunk, hogy aktív, lelkes boxeres közösség alakuljon ki. Ezen felül természetesen mindenkit szeretettel várnak, aki szeretné jobbá, tudatosabbá tenni kapcsolatát kutyájával.

Alba-Box F-alom

Nagy örömünkre szolgál, hogy a F-alom máris hallat magáról!
Egyre több levelet és üzenetet kapunk az F-alom boldog és elégedett gazdáitól, ami minket igazán nagy örömmel és büszkeséggel tölt el, hiszen ezekben a levelekben igazolódik vissza tenyésztési célunk. További sok családi kalandot és hosszú boldog Boxis éveket kívánunk nekik és egész családjának!

Alba-Box H-alom
2019.06.20.

(Technicolorboxers Giron & Őrhalmi Nubira)

Alba-Box G-alom
2019.05.19.

(Alba-Box Báró & Kis-Bics Tifany)

Alba-Box F-alom
2019.04.21.

(Technicolorboxers Giron & Bull-Box Classic Triniti)