Blog

Kennelünkben a következő alom 2023 őszre várható!

"N"-alom elérhető kutyái!

Egy kutya tenyésztő számára az alom születése különleges és izgalmas pillanat, mivel ez a legfontosabb esemény a kutya tenyésztése során. Az alom születése az eredménye a tenyésztő hosszú és gondos munkájának, amely magában foglalja a megfelelő tenyészállatok kiválasztását, a megfelelő egészségügyi és temperamentum-tesztek elvégzését, és a tenyésztői program alapos tervezését.

Az alom születése előtt a tenyésztő gondosan felkészíti az alomszülő anyát, hogy biztosítsa az egészségügyi és mentális állapotát a kölykök születésekor. A tenyésztő megfelelő táplálékot biztosít az anya kutyának, és gondoskodik róla, hogy megfelelő helyen, kényelmesen és biztonságosan tölthesse a vemhességi időszakot.

Az alom születésekor a tenyésztőnek fel kell készülnie arra, hogy segítséget nyújtson az anya kutyának, ha szükséges. A tenyésztő figyelemmel kíséri a szülést, és ha bármilyen probléma merül fel, orvosi segítséget kér.

A tenyésztő nagyon izgatott és boldog, amikor az alom végre megszületik. Az újszülött kölykök megfigyelése és gondozása a tenyésztő egyik legfontosabb feladata. A tenyésztő gondoskodik arról, hogy a kölykök megfelelően táplálkozzanak, hogy melegen legyenek, és hogy az anyjuk megfelelő gondoskodást kapjon, hogy támogassa a tejtermelését.

A tenyésztő nagyon figyeli a kölykök fejlődését, és megfigyeli a temperamentumukat és egyéb jellemzőiket. Az újszülött kölykök fejlődésének követése segíti a tenyésztőt abban, hogy kiválassza azokat a kölyköket, amelyek megfelelőek a tenyésztői programjához, és később sikeresen továbbtenyésztheti a fajtát.

Az alom születése egy izgalmas és fontos pillanat minden kutya tenyésztő számára. Ez a pillanat a tenyésztő által végzett kemény munka eredménye, és a tenyésztő számára különleges élményt nyújt a kölykök gondozása és fejlődése során.

Alba-Box K- L-alom érkezése 2021. Március

K-alom: HJCH Alba-Box Báró & Örhalmi Nubira

L-alom: HJCH Uragano della Rocca Costanza & Alba-Box Harmat

Alba-Box J-alom
2020.10.05.

Hello nagy világ!

Megjöttünk! Gazdáinknak izgalmas estét, éjszakát okozva de annál nagyobb cukisággal! 5-en vagyunk mind fiúk, valami J-betűs vagány nevünk lesz. Hálás köszönet Dr. Berkényi Tamás állatorvosnak aki világra segített minket és egész éjjel vigyázott a maminkra, hogy ma már újra együtt lehessünk.

Puszi pacsi mindenkinek

A Kutyás Bázis Sportegyesület és az Alba-box kennellel együttműködve immáron 9. alkalommal rendezzük meg a nyárzáró kutyás rendezvényt, amivel lehetőséget kívánunk teremteni a Alba-Boxos gazdák, illetve a Sportegyesület tagjai számára.

Alba-Boxos kutyák kutyaiskolába

A Kutyás Bázis Sportegyesület Kutyaiskolája lehetőséget biztosít, kennelünkből származó kutyák számára, helyben lehetőséget nyernek kapcsolatuk megalapozásához. Célunk, hogy aktív, lelkes boxeres közösség alakuljon ki. Ezen felül természetesen mindenkit szeretettel várnak, aki szeretné jobbá, tudatosabbá tenni kapcsolatát kutyájával.

Alba-Box F-alom

Nagy örömünkre szolgál, hogy a F-alom máris hallat magáról!
Egyre több levelet és üzenetet kapunk az F-alom boldog és elégedett gazdáitól, ami minket igazán nagy örömmel és büszkeséggel tölt el, hiszen ezekben a levelekben igazolódik vissza tenyésztési célunk. További sok családi kalandot és hosszú boldog Boxis éveket kívánunk nekik és egész családjának!

Alba-Box H-alom
2019.06.20.

(Technicolorboxers Giron & Őrhalmi Nubira)

Alba-Box G-alom
2019.05.19.

(Alba-Box Báró & Kis-Bics Tifany)

Alba-Box F-alom
2019.04.21.

(Technicolorboxers Giron & Bull-Box Classic Triniti)